I samarbete med Golftravel & Komfort Resor välkomnar alla res- och golfsugna till vårens klubbresa och till vårt härliga golfresmål utanför Alicante! Följ med oss till den del av Spanien som har det mildaste och torraste klimat av alla orter i Spanien. Här spelar man golf året om, och det är sommarlika temperaturer även i mars! Vi bor på golfbanan, det fina Bonalba Alicante Golf Resort erbjuder 4-stjärnig klass och att promenera till 1:a tee, tar bara några minuter! Under tre dagar spelar vi på Bonalbas fina golfbana och de två andra dagarna spelar vi på Alenda Golf, cirka 30 minuters busstransfer.

Måndag 23 mars
Samling på Landvetter Flygplats senast kl. 09.15. Avresa från Göteborg-Landvetter med Norwegian Air International direkt till Alicante kl. 11.15 och med ankomst Alicante kl. 14.40. Efter ankomst i Alicante blir det kortare busstransfer till vårt fina Hotell Bonalba Golf Resort, med läge på Bonalbas fina golfbana, strax utanför Alicante.
Hotellets hemsida: www.hotelbonalba.com/en/ Vid 16-tiden beräknar vi att vara på hotellet. Under transfern informerar vi om vad som skall hända under vår vecka i Spanien. Under vistelsen ingår middag- och frukostbuffé, varje dag på hotellet, fr.o.m. middagen den 23/3 t.o.m. frukosten den 30/3.

Tisdag 24 mars – Söndag 28 mars
Under fem dagar spelar vi golf tre dagar på Bonalba Golf Resort, där hotellet ligger och två dagar på Alenda Golf. En dag tar vi helt ledigt från golfspelet. Vårt hotell ligger bara 15 km från Alicante och vi rekommenderar att ta en taxi in till Alicante (kostar ca 25 EUR). Eller så kan man njuta solen vid den fina poolen. Alternativt kan man ju spela golf även på den lediga dagen mot greenfee. Förutom att spela bra golf arrangerar vi tävlingar varje golfdag. Det är självklart frivilligt att delta i dessa tävlingar, men de allra flesta brukar delta. För att delta i dessa fem tävlingar betalar man 200 kr, under transfern till hotellet, måndag kväll. Vinster inte bara till de bästa, utan vi lottar även ut ett antal priser.

Måndag 30 mars
Frukost på hotellet. Kl. 13.00 kommer vår buss som skall ta oss till Alicante flygplats. Vid 14-tiden checkar vi in på vårt flyg med Norwegian Air International, som avgår klockan 16.10 och vi landar på Landvetter klockan 19.35.

PRIS: 13 500 kr (Enkelrumstillägg 1 950 kr)

I priset ingår följande;

  • Flygresa med Norwegian Air International direkt Göteborg-Alicante t/r.
  • En resväska (max 20 kg)
  • En golfbag (max 20 kg) på flyget t/r.
  • Handbagage får väga max 10 kg.
  • Busstransfer flygplats-hotellet t/r.
  • Sju övernattningar i dubbelrum på Hotel Bonalba Alicante
  • Sju middagar (mycket generös middagsbuffé)
  • Sju frukostar (stor frukostbuffé)
  • Fem greenfee enligt programmet
  • Busstransfer till Alenda Golf, de två dagarna vi spelar där

Fyll i anmälningsformuläret nedan, använd kommentarsfältet vid fler än 2 resenärer.
Sista anmälningsdag är den 30:e november, därefter i mån av plats.