Inför säsongen 2020 funderar vi på att ändra vår medlemskapsstrategi. Istället för att smyghöja årsavgiften som är standard i branschen funderar vi på att göra tvärtom och sänka den rejält.
Istället för 5 900 kr som fullvärdiga medlemmar har betalat 2019 kommer alla då att betala 4 500 kr eller 375 kr/mån. Ingen spelrätt krävs.
Det ska inte behöva vara dyrare att spela golf!
En förutsättning är självklart att vi då måste bli några fler medlemmar än i år för att inte tappa medlemsintäkter. Men vi vill inte heller bli för många. Vi vill fortfarande ha bra tillgänglighet för våra medlemmar så att det är lätt att få en starttid. Vi vill även fortfarande ha plats för alla våra greenfeegäster.

Vi går nu ut och undersöker hur stort intresset är för detta upplägg.
Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av att vara medlem i Vinbergs Golfklubb 2020 till en årsavgift på 4 500 kr.
Detta är ingen bindande anmälan.
Frågan kommer att behandlas på höstårsmötet 27 november. Då får vi se hur stort intresset är och fatta beslut efter det.

Så se till att fylla i formuläret innan den 27 november om ni är intresserade.
Det gäller både befintliga och nya medlemmar.

Som medlem i Vinbergs Golfklubb har du:

• Fritt spel på alla 27 hål
  • Rätt att nyttja Vinbergs avtal med samarbetsklubbar
  • Rätt att spela på Hallandsgreenfee
  • 10 % i shopen
  • 3 st gästgreenfee (50%rabatt)
  • Spelvärd – rätt att ta med 2 st spelare utan officiellt hcp i bollen mot ord. greenfee på 18-hålsbanan.