Samarbetsklubbar

ÖIJAREDS GOLFKLUBB
Att spela golf på Öijared är en sann naturupplevelse. Här finns några av Västsveriges vackraste banor. Att spela golf på Sveriges största golfanläggning innebär möjligheter till ett varierat spel som du inte hittar någon annanstans. I alla fall inte på en och samma anläggning. Hos oss finns tre 18-hålsbanor, varav en pay-and-play och en 9-hålsbana, pay-and-play.

Vårt hotell syns knappt från vägen och precis som Öijareds unika reception och klubbhus smälter hotellet med sin särpräglade arkitektur in i landskapet. Vår kärlek till naturen syns även i inredningen, både vad gäller färg och form. Här bor du och ditt sällskap med vidsträckta golfbanor och vacker natur som närmsta grannar. Väljer du att spela Parkbanan så slår du ditt första slag från klubbhusets gräsbeklädda tak. Öijared Resort är en plats för unika möten. Oavsett om det sker under golfrundan, konferensen, hotellvistelsen eller på vår restaurangs terrass. Välkommen till Öijared- en egen värld.

Fritt spel alla dagar (max 4 spelare/dag)

TÖNNERSJÖ GOLF
I sydöstra Halmstad ligger Halmstad Tönnersjö Golf, i ett lätt kuperat och naturskönt kulturlandskap med vackra ekar och glittrande vattendrag. Här finns en 18-hålsbana samt en 9-hålsbana som är öppen för alla.
Många gäster väljer att övernatta på anläggningen. I Klubbhuset finns enklare hotellrum och intill 9-hålsbanan finns välutrustade villavagnar. Intill klubbhuset finns golfshop och konferensmöjligheter.

Fritt spel helgfri måndag – fredag
(dock ej v. 26-32. Afton som inefaller en vardag samt klämdagarna 30/4 och 11/5 undantas från utbytet.)

ÅKAGÅRDENS GOLFKLUBB
Åkagårdens Golfklubb ligger mitt på natursköna Bjärehalvön. En kuperad parkbana med milsvid utsikt över det Skånska landskapet.

HOFGÅRDS GOLFKLUBB

Banan ligger c:a 15 km öster om Varberg i Himleåns vackra dalgång. Terrängen gör banan varierande. Halvan banan ligger i ett gammalt öppet jordbrukslandskap och halva i ett kuperat lövskogsområde som gränsar till ”Gässlösa Naturreservat” vilket är ett av Hallands vackraste bokskogsreservat. Stenån som rinner genom banan utgör ett naturligt vattenhinder på många av hålen.

ULLARED FLÄDJE GOLFKLUBB

Den natursköna banan ger alla en optimal golfupplevelse då du kommer att spela både lite smalare och bredare hål i en härlig blandning. En del av hålen ligger inbäddade i grönska och en del spelas lite med öppet. Samtliga utslagsplatser har flora- och faunainformation som visar på den varierande miljön runt banan. Sammantaget en varierande bana med fantastiska vyer.

Halv greenfee vardagar utom juli

BJÖRNHULTS GOLFKLUBB

Björnhult erbjuder en 18 hålsbana, en 9 hålsbana och en 9 håls pay & playbana. Samtliga i  öppen och lättpromenerad terräng.

Halv greenfee vardagar utom juli

HAVERDALS GOLFKLUBB

Medelsvår park- och skogsbana med seasidekaraktär. Banan är byggd på naturlig sandmark och löper delvis i öppen terräng, delvis i skogsmiljö. Den är lätt kuperad samtidigt som vinden emellanåt är en faktor att räkna med. Underlaget med sandjord är det bästa tänkbara vilket gör att vi har en lång golfsäsong.

Halv greenfee alla dagar

HALLANDSGREENFEE

• Hallandsgreenfee gäller för klubbar/anläggningar anslutna till Svenska Golfförbundet och som tillhör Hallands Golfförbund.
  • Reduceringen är minst 25 % av ordinarie greenfee aktuell speldag.
  • Rabatten gäller vid spel på ordinarie greener.
  • Rabatten gäller för medlemmar som har rätt till spel utan avgift på minst 9 hål på hemmaklubbens anläggning för den aktuella dagen som spel sker på annan bana i distriktet.
  • Gäller minst t o m vecka 25 och fr o m. v. 34
  • Gäller minst fr o m måndag t.o.m. fredag, dock ej röda dagar

För Falkenbergsklubbarna Vinberg, Falkenberg, Björnhult & Björnhult är det endast juli som inte hallandsgreenfeen gäller klubbarna emellan.

För aktuell Hallandsgreenfee – kontakta respektive klubb eller besök deras hemsida!