Golfpaket

Vad roligt att du har bokat ett golfpaket hos oss! 

Vi följer händelseutvecklingen intensivt angående rådande utveckling om coronaviruset, och vi kommer självklar att följa myndigheternas rekommendationer. I dagsläget är det att golfspel kan ske som vanligt. Vi har dock vidtagit följande åtgärder för att våra gäster och medlemmar ska känna sig trygga att vistas på vår anläggning:

Incheckning
Om ni önskar att incheckning sker utomhus är det bara att ringa när ni närmar er så kommer vi ut med nycklarna till parkeringen, hälsar Er välkomna, och visar vilka stugor/sviter ni ska bo i. Ni kan ställa bilen precis utanför stugan/sviten.

Boende
Självklar har vi stärkt våra rutiner kring städning. Vi desinficerar alla allmänna ytor som handtag mellan varje sällskap.  

Mat
Personalen är extremt noga med rengöring, hygien och hantering av råvaror. Krogen är öppen som vanligt och serverar mat från tidig morgon till sen kväll. Vi kommer att placera middagssällskapen med avstånd från varandra.

Vill ni få ner maten till stugan/sviten under er vistelse så löser vi det. Meddela då köket det helst innan ankomst. 0346-190 21 eller info@vinbergskrog.se

Känner du dig ändå orolig?
Vi förstår dig. Vi hjälper dig gärna att hitta ett nyt datum senare på säsongen. Snälla, omboka istället för att avboka.