Greenfeemedlem inkl Golfamore PLUS

Greenfeemedlemskap

Ett greenfeemedlemskap som passar dig som inte spelar så mycket med ändå vill ha möjlighet att spela ibland och då inte betala för mycket.

Greenfeemedlemskap inkl. Golfamore PLUS (fd Golfhäftet PLUS) – 895 kr

 • Du får ett aktivt Golf ID inom några timmar
 • Golfamore PLUS 2024 (fd Golfhäftet PLUS) värde 795 kr, som berättigar spel till halv greenfee på över 1300 golfbanor
 • Exklusiva erbjudanden och rabatter via Golfhäftet Deals
 • På Vinberg kan du använda Golfhäftet hur många gånger som helst efter kl 12
 • 10% på Golfpaket på Vinbergs Golfklubb
 • SGF tidningen Golfa
 • Svenska Golfförbundets försäkring


Kolla in alla Golfamores banor

Bli medlem med 2 enkla steg:

1. Swisha 895 kr till 123 330 42 43 (Golfbanan i Vinberg AB) och skriv ditt Golf ID som meddelande. Det går även bra att använda QR koden nedan.

2. Klicka på knappen ”Jag har swishat”

Glöm inte att skriva ditt Golf ID som meddelande

Vad är ett greenfeemedlemskap?

För att du ska kunna spela golf på en golfbana så måste du först boka en starttid och för att kunna göra detta måste du ha ett aktivt Golf-ID. Det vill säga du behöver vara medlem i en golfklubb. Man kan enkelt kalla det för ”golfens personnummer”. Om du redan har eller har haft ett Golf-ID så finns det med största sannolikhet sparat i systemet (GIT). Då behöver du bara bli medlem i en klubb för att få ditt Golf-ID återaktiverat.

Ett greenfeemedlemskap är ett billigt golfmedlemskap som medför att du får ett aktivt Golf-ID. Förr i tiden sa man brevlådeklubb men det begreppet försvinner mer och mer. I jämförelse med ett mer traditionellt golfmedlemskap, som kostar betydligt mer, är att det då även ingår en spelrätt på den klubbens bana. Det vill säga att man spelar fritt på den banan. Har man ett greenfeemedlemskap så spelar man aldrig fritt på någon bana utan man erlägger en så kallad greenfeeavgift varje gång man vill spela. Själva greenfeemedlemskapet möjliggör därav att man kan boka starttider på vilken golfbana som helst i Sverige och utomlands.

Golfamore PLUS

I vårt greenfeemedlemskap ingår det även ett Golfamore PLUS (fd Golfhäfte PLUS). Vad ett Golfamore PLUS är återkommer vi till. Den senaste medlemsstatistiken från Svenska Golfförbundet visar att hela 26% av alla golfare har någon form av greenfeemedlemskap. Det visar att det är en väldigt populär medlemsform. Ett greenfeemedlemskap passar dig som inte spelar så mycket och men vill ha möjlighet att spela ibland och som spelar på olika golfbanor.

Greenfeemedlemskapet är lämpligt för dig som inte spelar så mycket men vill komma igång och spela lite mer. Ett greenfeemedlemskap kan också passa dig som redan spelar mycket men på olika banor. Ett greenfeemedlemskap med Golfamore PLUS är perfekt om ni har en husbil / husvagn och åker runt och spelar.

Vad är Golfamore?

Golfamore är ett företag som säljer ett fysisk eller digitalt kort, för 595 kr, i syfte att få fler golfare att åka runt och spela mer på olika banor. Kortet, eller Golfamore ger dig 50% rabatt på greenfee på alla de banor som är anslutna till Golfamore. I dagsläget är det över 1 300 golfbanor i hela Europa. Många av golfbanorna ligger i Sverige. För att se vilka klubbar som är anslutna till Golfamore klicka här.

Grundidén med Golfamore är att rabatten gäller vid ett besök per golfklubb men många klubbar erbjuder att man kan spela flera gånger. Hos oss på Vinbergs Golfklubb kan du använda Golfamore hur många gånger som helst. Efter första besöket gäller Golfamore efter kl 12 alla dagar. Vi ligger i Falkenberg. Du behöver dock inte bo nära Falkenberg för att teckna ett greenfeemedlemskap hos oss. Det spelar ingen roll vart du bor. Är du greenfeemedlem hos oss kan du även boka starttider och spela på alla banor i Sverige.

Vad är Golfamore PLUS?

Grundidé med Golfamore är som sagt att man får 50% rabatt på greenfee 1 gång per klubb. Om man väljer att köpa till PLUS (värde 200 kr) kan man även använda sitt Golfamore fler än en gång/klubb på de angivna tider som klubben själv väljer. Kolla alltid med den klubben som du tänker besöka om och när de har PLUS tider. I vårt greenfeemedlemskap ingår ett Golfhäftet PLUS så du behöver inte köpa till det för 200 kr.

Hur använder jag mitt Golfamore?

Man börjar med att boka en starttid som vanligt. Det vill säga via MinGolf, appen MGbokning eller klubbens hemsida. Sen när man kommer till klubben och ska betala visar man upp sitt Golfamore eller checkar in i Golfamore appen. Då kan man även passa på att fråga om man kan komma tillbaka och använda sitt Golfamore PLUS fler gånger.

Golfportalen rankar vårt Greenfeemedlemskap inkl Golfamore PLUS till Sveriges bästa (mest prisvärda) greenfeemedlemskap 2022, 2023 & 2024!

Sammanfattningsvis: Allt som ingår i vårt greenfeemedlemskap inkl Golfamore PLUS är;

 • Aktivt Golf ID inom några timmar
 • Golfamore PLUS 2024 (fd Golfhäftet PLUS) värde 795 kr, som berättigar spel till halv greenfee på över 1 300 golfbanor
 • Exklusiva erbjudanden och rabatter via Golfamore Deals
 • På Vinberg kan du använda Golfamore hur många gånger som helst efter kl 12
 • 10% på Golfpaket på Vinbergs Golfklubb
 • Svenska Golfförbundets tidning Golfa
 • Svenska Golfförbundets försäkring

Eftersom ett Golfamore PLUS kostar 795 kr och vårt Greenfeemedlemskap inkl Golfamore PLUS också kostar 895 kr är det inte mycket att fundera på om du är ute efter ett billigt golfmedlemskap samt funderar på att köpa ett Golfamore. Vi har rätt greenfeemedlemskap för dig!

Summering av Greenfeemedlemskapet inkl Golfamore PLUS:

 1. För att kunna boka starttider behöver du ett aktivt Golf ID.
 2. Ett aktivt Golf ID får du genom att bli medlem i en golfklubb.
 3. Ett greenfeemedlemskap är ett billigt golfmedlemskap.
 4. För att få 50 % rabatt på greenfee finns Golfamore.

Vi erbjuder ett greenfeemedlemskap inklusive Golfamore PLUS för endast 895 kr

Bli medlem med 2 enkla steg:

1. Swisha 895 kr till 123 330 42 43 (Golfbanan i Vinberg AB) och skriv ditt Golf ID som meddelande. Det går även bra att använda QR koden nedan.

2. Klicka på knappen ”Jag har swishat”

Glöm inte att skriva ditt Golf ID som meddelande