Greenfeemedlemskap 2022 - 375 kr

Här anger du namnet som står på kortet
0,00 Kr

Genom att bli medlem godkänner du våra köpvillkor

Vad är ett greenfeemedlemskap?

För att du ska kunna spela golf på en golfbana så måste du först boka en starttid och för att kunna göra detta måste du ha ett aktivt Golf-ID. Det vill säga du behöver vara medlem i en golfklubb. Man kan enkelt kalla det för ”golfens personnummer”. Om du redan har eller har haft ett Golf-ID så finns det med största sannolikhet sparat i systemet (GIT). Då behöver du bara bli medlem i en klubb för att få ditt Golf-ID återaktiverat.

Ett greenfeemedlemskap är ett billigt golfmedlemskap som medför att du får ett aktivt Golf-ID. Förr i tiden sa man brevlådeklubb men det begreppet försvinner mer och mer. I jämförelse med ett mer traditionellt golfmedlemskap, som kostar betydligt mer, är att det då även ingår en spelrätt på den klubbens bana. Det vill säga att man spela fritt på den banan. Har man ett greenfeemedlemskap så spelar man aldrig fritt på någon bana utan man erlägger en så kallad greenfeeavgift varje gång man vill spela. Själva greenfeemedlemskapet möjliggör därav att man kan boka starttider på vilken golfbana som helst i Sverige och utomlands.

Den senaste medlemsstatistiken från Svenska Golfförbundet visar att hela 24% av alla golfare har någon form av greenfeemedlemskap. Det visar att det är en väldigt populär medlemsform. Ett greenfeemedlemskap passar dig som inte spelar så mycket men vill ha möjlighet att spela ibland och som spelar på olika golfbanor.

Greenfeemedlemskapet är lämpligt för dig som inte spelar så mycket men vill komma igång och spela lite mer. Ett greenfeemedlemskap kan också passa dig som redan spelar mycket men på olika banor.

Sammanfattningsvis: Allt som ingår i vårt greenfeemedlemskap:

• Aktivt Golf ID inom några timmar
  • 10% på Golfpaket på Vinbergs Golfklubb
  • Svenska Golfförbundets tidning Golfa
  • Svenska Golfförbundets försäkring

Summering av syftet med ett Greenfeemedlemskapet:

1. För att kunna boka starttider behöver du ett aktivt Golf ID.
  2. Ett aktivt Golf ID får du genom att bli medlem i en golfklubb.
  3. Ett greenfeemedlemskap är ett billigt golfmedlemskap.
  4. När du blivit medlem hoss oss för 375 kr kan du boka starttider på alla banor i Sverige.
  5. Du spelar aldrig fritt utan betalar greenfee till den klubben som du ska spela på.

Fyll i formuläret nedan och bli medlem så löser vi resten

Här anger du namnet som står på kortet