Juniorer

Alla ungdomar under 18 år spelar fritt på 9 hålsbanan (19-27) hela året!
Klubbor finns att låna.

Barn eller barnbarn till medlem har möjlighet att bli medlem i klubben för endast 100 kr!
Medlemskapet gäller då fritt spel på hål 19-27. Ett perfekt sätt att testa på sporten. Klubbor finns att låna.

Vill du bli fullvärdig medlem gäller följande:
0 – 12            500 kr
13 – 16          1 000 kr
17 –  21         1 500 kr

• Fritt spel på alla 27 hål
  • Rätt att nyttja Vinbergs avtal med sammarbetsklubbar
  • Fritt spel på samtliga banor i Hallands golfdestrikt för juniorer med hcp 36 eller lägre
  • Får tidningen Golfa hem i brevlådan
  • Gratis juniorträning

Alla juniorer upp till 21 år erbjuds juniorträning 1 gång i veckan. Träningen är helt gratis!

Onsdagar kl 16.25 – 17.25

Juniorträningen kan leda till grönt kort.

Vill du istället ta det gröna kortet direkt är du välkommen att anmäla dig till en ordinarie grönt kort kurs. Då är kostnaden 2 000 kr.
Mer information hittar du under fliken grönt kort utbildning

Fritt spel för alla Hallandsjuniorer på alla Hallandsklubbar!

Hallands Golfklubbar har gemensamt beslutat att erbjuda alla juniorer i Halland fritt spel under säsongen 2020.

Regler för detta ser du nedan:

• Fritt spel för juniorer med officiellt handicap (inte enbart tävlingsspelare) på alla banor i distriktet under säsongen 2020.
Juniorer är alla födda 1999 eller senare.
Undantag är spel på Halmstad GK vecka 26-33.
I övrigt gäller det alla klubbar alla veckodagar hela säsongen, obegränsat antal rundor.

• Registrerad som aktiv medlem i en Hallandsklubb.
Gäller därmed ej så kallad greenfee medlem.

• Tidsbokning efter respektive klubbs gällande regler.
Du ska alltid anmäla dig i receptionen för registrering som greenfee gäst (även om du inte ska betala).
Spelar du när receptionen är stängd skriver du in dig i greenfee boken precis som vanligt samt skriver ”junior” i fältet för betalning.

• Tänk på att du är gäst på respektive klubb.

Har du några frågor kan du alltid höra med din tränare eller receptionen på din klubb.

Vi önskar en trevlig golfsäsong med många roliga rundor!

Klubbarna i Halland
För ytterligare upplysningar eller frågor kontakta: Johan Hellberg, Hallands Golfförbund 073-815 99 50