Miura Sverige

Välkommen till Cai och Miura Golf Sverige

Miura Sverige

Mitt namn är Cai Nilsson, Golfprofessional på Vinbergs Golfklubb med 35 års erfarenhet av personanpassad utrustning. Sedan 2018 är jag en av tre Auktoriserade Miura Dealers i Sverige och den enda på en svensk golfklubb.

Hos mig kan du beställa klubbor med dina redan klara specifikationer eller komma till Vinberg och få dessa utprovade. Dina data mäts upp med Foresight Launch Monitor, men än viktigare jag använder snart fyra årtionden av instruktionserfarenhet i din utprovning.

Köper du Miura klubbor av mig så ingår fri service av loft och lie så länge du är klubbornas ägare. Skulle någon av dina klubbor råka ut för en olycka ingår reparation till självkostnadspris.

 

Mer om mig och min väg till Vinberg kan du läsa här

Vad är Miura Golf och vad står märket för?

Katsuhiro Miura

Miura Geiken är Katsuhiro Miura med sönerna, Yoshitaka och Shinei. Fabriken smider sina klubbor utan kompromisser i sin strävan efter perfektion. I 14 separata steg, fler än någon annan, tillverkar de sina klubbor i små serier, med de snävaste toleranserna i branschen. Det här är ”Worlds Nr One Forged Irons” och många ”Majors” har vunnits med klubbor smidda i denna fabrik.

Miura Sverige

cai@vinbergsgolfklubb.se

Michael Jonzon här med fru/Caddie Yvonne är en av våra köpare av Miura klubbor på Vinbergs Golfklubb. Efter att ha spelat Titleist bladklubbor under hela sin karriär föll hans val på MB-101. Michael är dubbel vinnare på DP World Tour och spelar nu med stor framgång på Legends Tour. 

Michael Jonzon

MB-101, en bladklubba som låter dig som kan skapa slag

Miura golfklubbor
MB-101

Pris/klubba 4250 kr

KM-700

Miura

Efter fem års utveckling är den här, KM 700. Stor efterfrågan och liten serie har gjort att Europa har sålt slut på dessa. Jag har ett set kvar till försäljning!

KM 700 är ytterligare en helt unik bladdesign från Miura Golf.

Miura Sverige
Miura KM-700

Pris/klubba  4250 kr

TC-201

Pris/klubba 4250 kr

CB-301

Pris/klubba 4250 kr

PI-401

Denna klubba gör sig inte rättvisa på bilder varken här eller på nätet, precis som alla Miura måste den bara ses i verkligheten. Den har en mindre profil än förväntat och ett fantastiskt utseende oavsett betraktelse vinkel. Lätt att spela med oavsett hcp, detta är en allt igenom supermodern ”distans” klubba med känsla!   

Miura PI-401

Pris/klubba 4550 kr

MC-501

 En av Miuras unika designs, lättspelad bladklubba med en något bredare sula och lägre tyngpunkt. 

MC-501

Pris/klubba 4250 kr

IC-601

Pris/klubba 4550 kr

LH CB-801

Pris/klubba 3550 kr

Miura Tour Wedge

Pris/klubba 4250 kr

-Kepsar och Handdukar-

Kepsar 385kr   Handdukar 365kr

Miurakeps

MIURA ”MASTERS EDITION” BAG, Introducerad till årets Masters på Augusta National nu i Sverige. 8:a stycken finns i Europa, två av dessa på Vinbergs Golfklubb.

VLX golf bag

 5450 kr

Stand Bag

 5450 kr

Tour Bag

 8850 kr

Miura Sverige

cai@vinbergsgolfklubb.se

sms 073 815 7785