Välkommen till Cai och Miura Golfklubbor Sverige

Mitt namn är Cai Nilsson är Golfprofessional på Vinbergs Golfklubb, Falkenberg och har mer än 35 års erfarenhet av klubbmakeri och personanpassad utrustning. Sedan 2018 är jag en av tre Auktoriserade Miura Dealers i Sverige. Hos mig kan du beställa klubbor med dina redan klara specifikationer eller komma till mig och få dessa utprovade. Dina data mäts med Foresights LM, men än viktigare är snart fyra årtionden av instruktionserfarenhet. Customfitting är mer än ”Trackman” siffror på papper.

Hos mig ingår service

Köper du dina Miuraklubbor av mig så ingår fri service av loft och lie så länge du är klubbornas ägare. Skulle någon av dina klubbor råka ut för en olycka ingår reparation till självkostnadspris.

Vem är Cai Nilsson

Mer om mig och min väg till Vinberg kan du läsa r

Vad är Miura Golf och vad står märket för?

Miura Katsuhiro Hands of God

Miura Geiken är Katsuhiro Miura (”Hands Of Good”) med sönerna, Yoshitaka och Shinei. Fabriken handsmider sina klubbor utan kompromisser i strävan mot perfektion. I 14 separata steg, fler än någon annan, tillverkar de sina klubbor i små serier, med de snävaste toleranserna i branschen, det här är ”Worlds Nr One Forged Irons”. Otaliga ”Majors” har vunnits med klubbor smidda i denna fabrik.

Är du intresserad av att prova Miura Golfklubbor, kom till mig på Vinbergs Golfklubb i Falkenberg.

cai@vinbergsgolfklubb.se

Michael Jonzon här med fru/Caddie Yvonne är en av årets köpare av Miura klubbor på Vinbergs Golfklubb. Efter att ha spelat Titleist bladklubbor under hela sin karriär föll hans val på MB-101. Michael är dubbel vinnare på DP World Tour och spelar nu med stor framgång på Legends Tour.

Michael Jonzon

MB-101, en ren bladklubba som låter dig som kan skapa slag.

MB-101

KM-700

Efter fem års utveckling är den här, KM 700. Stor efterfrågan och liten serie har gjort att Europa fått vänta på sin leverans. Nu är det dags, i December månad får vi två set till Vinbergs Golfshop.

KM 700 är ytterligare en helt unik bladdesign från Miura Golf.

Miura KM-700

TC-201

CB-301

PI-401

Denna klubba gör sig inte rättvisa på bilder varken här eller på nätet, precis som alla Miura måste den bara ses i verkligheten. Den har en mindre profil än förväntat och ett fantastiskt utseende oavsett betraktelse vinkel. Lätt att spela med oavsett hcp, detta är en allt igenom supermodern ”distans” klubba med känsla!

Miura PI-401

Pris/klubba 4550Kr

MC-501

En av Miuras unika disigns, en lättspelad bladklubba med lite bredare sula och lägre tyngpunkt.

MC-501

IC-601

Pris/klubba 4550Kr

LH CB-801