Samarbetsklubbar

ÖIJAREDS GOLFKLUBB
Att spela golf på Öijared är en sann naturupplevelse. Här finns några av Västsveriges vackraste banor. Att spela golf på Sveriges största golfanläggning innebär möjligheter till ett varierat spel som du inte hittar någon annanstans. I alla fall inte på en och samma anläggning. Hos oss finns tre 18-hålsbanor, varav en pay-and-play och en 9-hålsbana, pay-and-play.

Vårt hotell syns knappt från vägen och precis som Öijareds unika reception och klubbhus smälter hotellet med sin särpräglade arkitektur in i landskapet. Vår kärlek till naturen syns även i inredningen, både vad gäller färg och form. Här bor du och ditt sällskap med vidsträckta golfbanor och vacker natur som närmsta grannar. Väljer du att spela Parkbanan så slår du ditt första slag från klubbhusets gräsbeklädda tak. Öijared Resort är en plats för unika möten. Oavsett om det sker under golfrundan, konferensen, hotellvistelsen eller på vår restaurangs terrass. Välkommen till Öijared- en egen värld.

Fritt spel alla dagar (max 4 spelare/dag)
Boka först en tid på valfri bana och hör sedan av dig till Öijared för att bekräfta att det finns utbytesplatser kvar. Medlemmar i Öijared som vill spela på Vinberg hör av sig till Vinberg för att kolla tillgänglighet.

SKYRUP GOLF & HOTELL

På en av Skånes vackraste golfbanor, med greener i toppklass, hittar du hotellet med anor från
1700-talet. Miljön är precis den idyll man kan tänka sig med vacker miljö och
enastående utsikt över både golfbanan och Finjasjön. Hela atmosfären är fylld
av sitt skånska lugn. Hotellet har totalt 80 bäddar och en restaurang som
ligger i en vacker 1700-tals byggnad präglad av karaktär och stil. Unna dig
något speciellt och njut av bra golf, vällagad mat, bra boende, en bit svensk
historia och vacker natur.

Förutom våra redan låga priser bjuder vi fullvärdiga medlemmar i Vinbergs GK på greenfeen (värde 490 kr) på avresedagen
helt utan extra kostnad. Gäller vid incheckning söndag-torsdag ej i juli.

Se priser och boka via länk

TÖNNERSJÖ GOLF
I sydöstra Halmstad ligger Halmstad Tönnersjö Golf, i ett lätt kuperat och naturskönt kulturlandskap med vackra ekar och glittrande vattendrag.
Här finns en 18-hålsbana samt en 9-hålsbana som är öppen för alla.
Många gäster väljer att övernatta på anläggningen.
I Klubbhuset finns enklare hotellrum och intill 9-hålsbanan finns välutrustade villavagnar.
Intill klubbhuset finns golfshop och konferensmöjligheter.

150 kr i greenfee helgfri måndag – fredag
(dock ej v. 26-32. Afton som innefaller en vardag samt klämdagen 14/5 undantas från utbytet.)

ÅKAGÅRDENS GOLFKLUBB
Åkagårdens Golfklubb ligger mitt på natursköna Bjärehalvön. En kuperad parkbana med milsvid utsikt över det Skånska landskapet.

150 kr i greenfee helgfri måndag – fredag
(dock ej v. 26-32. Afton som inefaller en vardag samt klämdagen 14/5 undantas från utbytet.)

ULLARED FLÄDJE GOLFKLUBB
Den natursköna banan ger alla en optimal golfupplevelse då du kommer att spela både lite smalare och bredare hål i en härlig blandning.
En del av hålen ligger inbäddade i grönska och en del spelas lite med öppet.
Samtliga utslagsplatser har flora- och faunainformation som visar på den varierande miljön runt banan.

Sammantaget en varierande bana med fantastiska vyer.

50% av ordinarie greenfee vardagar utom juli

BJÖRNHULTS GOLFKLUBB
Björnhult erbjuder en 18 hålsbana, en 9 hålsbana och en 9 håls pay & playbana.
Samtliga i  öppen och lättpromenerad terräng.

50% av ordinarie greenfee vardagar utom juli

Bestämmelser för Hallandsgreenfee under 2021

• Hallandsgreenfee gäller för klubbar/anläggningar som tillhör Hallands Golfförbund.
  • Reduceringen är minst 25 % av ordinarie greenfee aktuell speldag.
  • Rabatten gäller vid spel på ordinarie greener.
  • Rabatten gäller för medlemmar som har rätt till spel utan avgift på minst 9 hål på hemmaklubbens anläggning för den aktuella dagen som spel sker på annan bana i distriktet.

Giltighetstid

• Gäller minst t o m vecka 25 och fr o m. v. 34
  • Gäller minst fr o m måndag t o m fredag, dock ej röda dagar.
  • Under 2021 kan klubb/anläggning välja att undanta fredag från Hallandsgreenfee

Undantag

• Gäller inte medlemmar i klubb/anläggning som inte har egen bana
  • Gäller inte greenfeemedlem

Denna överenskommelse kan inte åberopas vid företagsgolf.