Samarbetsklubbar

ÖIJAREDS GOLFKLUBB (klart inför 2023)
Att spela golf på Öijared är en sann naturupplevelse. Här finns några av Västsveriges vackraste banor. Att spela golf på Sveriges största golfanläggning innebär möjligheter till ett varierat spel som du inte hittar någon annanstans. I alla fall inte på en och samma anläggning. Hos oss finns tre 18-hålsbanor, varav en pay-and-play och en 9-hålsbana, pay-and-play.

Vårt hotell syns knappt från vägen och precis som Öijareds unika reception och klubbhus smälter hotellet med sin särpräglade arkitektur in i landskapet. Vår kärlek till naturen syns även i inredningen, både vad gäller färg och form. Här bor du och ditt sällskap med vidsträckta golfbanor och vacker natur som närmsta grannar. Väljer du att spela Parkbanan så slår du ditt första slag från klubbhusets gräsbeklädda tak. Öijared Resort är en plats för unika möten. Oavsett om det sker under golfrundan, konferensen, hotellvistelsen eller på vår restaurangs terrass. Välkommen till Öijared- en egen värld.

Fritt spel alla dagar (max 4 spelare/dag och 4 tillfällen/spelare)

Boka först en tid på valfri bana och hör sedan av dig till Öijared för att bekräfta att det finns utbytesplatser kvar. Medlemmar i Öijared som vill spela på Vinberg hör av sig till Vinberg för att kolla tillgänglighet.

Vinbergs Silvermedlemmar har möjlighet att utnyttja samarbetet på vardagar.

SKYRUP GOLF & HOTELL (klart inför 2022)

På en av Skånes vackraste golfbanor, med greener i toppklass, hittar du hotellet med anor från
1700-talet. Miljön är precis den idyll man kan tänka sig med vacker miljö och
enastående utsikt över både golfbanan och Finjasjön. Hela atmosfären är fylld
av sitt skånska lugn. Hotellet har totalt 80 bäddar och en restaurang som
ligger i en vacker 1700-tals byggnad präglad av karaktär och stil. Unna dig
något speciellt och njut av bra golf, vällagad mat, bra boende, en bit svensk
historia och vacker natur.

Förutom våra redan låga priser bjuder vi fullvärdiga medlemmar i Vinbergs GK på greenfeen (värde 490 kr) på avresedagen
helt utan extra kostnad. Gäller vid incheckning söndag-torsdag ej i juli.

Se priser och boka via länk

TÖNNERSJÖ GOLF (klart inför 2022)
I sydöstra Halmstad ligger Halmstad Tönnersjö Golf, i ett lätt kuperat och naturskönt kulturlandskap med vackra ekar och glittrande vattendrag.
Här finns en 18-hålsbana samt en 9-hålsbana som är öppen för alla.
Många gäster väljer att övernatta på anläggningen.
I Klubbhuset finns enklare hotellrum och intill 9-hålsbanan finns välutrustade villavagnar.
Intill klubbhuset finns golfshop och konferensmöjligheter.

200 kr i greenfee helgfri måndag – fredag
(dock ej v. 26-32. Afton som innefaller en vardag samt klämdagen 27/5 undantas från utbytet.)

ÅKAGÅRDENS GOLFKLUBB (klart inför 2022)
Åkagårdens Golfklubb ligger mitt på natursköna Bjärehalvön. En kuperad parkbana med milsvid utsikt över det Skånska landskapet.

200 kr i greenfee helgfri måndag – fredag
(dock ej v. 26-32. Afton som inefaller en vardag samt klämdagen 27/5 undantas från utbytet.)

ULLARED FLÄDJE GOLFKLUBB (klart inför 2022)
Den natursköna banan ger alla en optimal golfupplevelse då du kommer att spela både lite smalare och bredare hål i en härlig blandning.
En del av hålen ligger inbäddade i grönska och en del spelas lite med öppet.
Samtliga utslagsplatser har flora- och faunainformation som visar på den varierande miljön runt banan.

Sammantaget en varierande bana med fantastiska vyer.

50% av ordinarie greenfee vardagar utom juli

Bestämmelser för Hallandsgreenfee under 2022 (klart inför 2022)

Hallandsgreenfee är en rabattöverenskommelse mellan klubbar anslutna till SGF och medlemmar i HGDF.

Nedanstående är en grundöverenskommelse – det står varje klubb fritt att lokalt förbättra erbjudandet.

• Rabatten gäller måndag till torsdag veckorna 16 till 25 samt veckorna 34 till 41
    • Rabatten är 25% av ordinarie greenfee aktuell speldag
    • Rabatten gäller vid spel på ordinarie greener på anläggningens huvudbana
    • Rabatten gäller spelare där hemmaklubben erbjuder Hallandsgreenfee
    • Rabatten gäller endast för *fullvärdiga medlemmar

*Definition av Fullvärdig medlem: medlem som har rätt att spela alla dagar och alla tider på sin hemmabana utan att betala greenfee.