Billigt Greenfeemedlemskap – 375 kr

Greenfeemedlemskap

Om du är ute efter ett billigt greenfeemedlemskap så har du kommit rätt. För endast 375 kr blir du greenfeemedlem hos oss och får ett aktivt Golf ID inom några timmar. Det som ingår i greenfeemedlemskapet är följande:

  • Du får ett aktivt Golf ID inom några timmar
  • 10% på Golfpaket på Vinbergs Golfklubb
  • SGF tidningen Golfa
  • Svenska Golfförbundets försäkring
  • Snabb aktivering

Vi har även ett
Greenfeemedlemskap inkl. Golfamore PLUS (fd Golfhäftet PLUS) för 895 kr
För mer info klicka här

Bli medlem med 2 enkla steg:

1. Swisha 375 kr till 123 330 42 43 (Golfbanan i Vinberg AB) och skriv ditt Golf ID som meddelande. Det går även bra att använda QR koden nedan.

2. Klicka på knappen ”Jag har swishat”

Glöm inte att skriva ditt Golf ID som meddelande

Billigt Greenfeemedlemskap

Om du inte spelar så mycket golf men ändå vill ha möjligheten att spela ibland är ett billigt greenfeemedlemskap rätt för dig. Det innebär att du för 375 kr blir medlem hos oss i Vinbergs Golfklubb. Vilket i sin tur leder till att du få ett aktivt GOLF ID, vilket krävs för att boka starttider. Du är lika mycket medlem i golfklubben som alla andra men till skillnad från ett fullvärdigt medlemskap ingår det inte en spelrätt i ett billigt greenfeemedlemskap. Så du spelar inte fritt utan betalar greenfee varje gång du spelar jämförelsevis som om du åker till någon annan bana. På så vis är du inte bunden att bo nära oss utan du kan teckna ett billigt greenfeemedlemskap hos oss oavsett vart i landet du bor. 

Allt som ingår i ett billigt greenfeemedlemskap:

  • Aktivt Golf ID inom några timmar
  • 10% på Golfpaket på Vinbergs Golfklubb
  • Svenska Golfförbundets tidning Golfa
  • Svenska Golfförbundets försäkring

För endast 375 kr.

Greenfeemedlemskap inkl Golfamore PLUS – 895 kr

Spelar du fler än 3 rundor per/år? Då skulle vi rekommendera dig att teckna ett av våra andra billiga greenfeemedlemskap. Det vill säga det medlemskap som innehåller ett Golfamore PLUS (fd Golfhäftet PlUS. Med Golfamore så spelar du för halv greenfee på över 1300 banor i Europa förutsatt att du har grönt kort. Och med PLUS, som ingår i vårt greenfeemedlemskap, har du möjlighet att spela för halv greenfee fler än 1 gång/klubb. Det vill säga på de klubbar som har lagt ut så kallade PLUS tider. Så kolla alltid med den klubben du tänker spela på om och när de har PLUS tider. 

Sammanfattningsvis har vi ett billigt Greenfeemedlemskap för 375 kr men om du spelar fler än 3 rundor per år rekommenderar vi vårt Greenfeemedlemskap inkl Golfamore PLUS för 895 kr.

Läs mer om vårt Greenfeemedlemskap inkl Golfamore PLUS för 895 kr här