Greenfeemedlem inkl Golfhäfte PLUS 795 kr

Greenfeemedlemskap 2022 inkl. Golfhäftet PLUS – 795 kr

• Du får ett aktivt Golf ID inom några timmar
  • Golfhäftet PLUS 2022 (värde 694 kr), som berättigar spel till halv greenfee på över 1150 golfbanor
  • Exklusiva erbjudanden och rabatter via Golfhäftet Deals
  • På Vinberg kan du använda Golfhäftet hur många gånger som helst efter kl 12
  • 10% på Golfpaket på Vinbergs Golfklubb
  • SGF tidningen Golfa
  • Svenska Golfförbundets försäkring

Kolla in alla Golfhäftets banor

Fyll i formuläret nedan och bli medlem så löser vi resten

Här anger du namnet som står på kortet
0,00 Kr

Genom att bli medlem godkänner du våra köpvillkor

Vad är ett greenfeemedlemskap?

För att du ska kunna spela golf på en golfbana så måste du först boka en starttid och för att kunna göra detta måste du ha ett aktivt Golf-ID. Det vill säga du behöver vara medlem i en golfklubb. Man kan enkelt kalla det för ”golfens personnummer”. Om du redan har eller har haft ett Golf-ID så finns det med största sannolikhet sparat i systemet (GIT). Då behöver du bara bli medlem i en klubb för att få ditt Golf-ID återaktiverat.

Ett greenfeemedlemskap är ett billigt golfmedlemskap som medför att du får ett aktivt Golf-ID. Förr i tiden sa man brevlådeklubb men det begreppet försvinner mer och mer. I jämförelse med ett mer traditionellt golfmedlemskap, som kostar betydligt mer, är att det då även ingår en spelrätt på den klubbens bana. Det vill säga att man spela fritt på den banan. Har man ett greenfeemedlemskap så spelar man aldrig fritt på någon bana utan man erlägger en så kallad greenfeeavgift varje gång man vill spela. Själva greenfeemedlemskapet möjliggör därav att man kan boka starttider på vilken golfbana som helst i Sverige och utomlands.

I vårt greenfeemedlemskap ingår det även ett Golfhäfte PLUS. Vad ett Golfhäfte PLUS är återkommer vi till. Den senaste medlemsstatistiken från Svenska Golfförbundet visar att hela 24% av alla golfare har någon form av greenfeemedlemskap. Det visar att det är en väldigt populär medlemsform. Ett greenfeemedlemskap passar dig som inte spelar så mycket och men vill ha möjlighet att spela ibland och som spelar på olika golfbanor.

Greenfeemedlemskapet är lämpligt för dig som inte spelar så mycket men vill komma igång och spela lite mer. Ett greenfeemedlemskap kan också passa dig som redan spelar mycket men på olika banor. Ett greenfeemedlemskap med Golfhäftet är perfekt om ni har en husbil / husvagn och åker runt och spelar.

Vad är Golfhäftet?

Golfhäftet är ett företag som säljer ett fysisk eller digitalt kort, för 495 kr, i syfte att få fler golfare att åka runt och spela mer på olika banor. Kortet, eller Golfhäftet ger dig 50% rabatt på greenfee på alla de banor som är anslutna till Golfhäftet. I dagsläget är det över 1 100 golfbanor i hela Europa. Många av golfbanorna ligger i Sverige. För att se vilka klubbar som är anslutna till Golfhäftet klicka här.

Grundidén med Golfhäftet är att rabatten gäller vid ett besök per golfklubb men många klubbar erbjuder att man kan spela flera gånger. Hos oss på Vinbergs Golfklubb kan du använda Golfhäftet hur många gånger som helst. Efter första besöket gäller Golfhäftet efter kl 12 alla dagar. Vi ligger i Falkenberg. Du behöver dock inte bo nära Falkenberg för att teckna ett greenfeemedlemskap hos oss. Det spelar ingen roll vart du bor. Är du greenfeemedlem hos oss kan du även boka starttider och spela på alla banor i Sverige.

Vad är Golfhäftets PLUS?

Grundidé med Golfhäftets är som sagt att man får 50% rabatt på greenfee 1 gång per klubb. Om man väljer att köpa till PLUS (värde 199 kr) kan man även använda sitt Golfhäfte fler än en gång/klubb på de angivna tider som klubben själv väljer. Kolla alltid med den klubben som du tänker besöka om och när de har PLUS tider. I vårt greenfeemedlemskap ingår ett Golfhäftet PLUS så du behöver inte köpa till det för 199 kr.

Hur använder jag mitt Golfhäfte?

Man börjar med att boka en starttid som vanligt. Det vill säga via MinGolf, appen MGbokning eller klubbens hemsida. Sen när man kommer till klubben och ska betala visar man upp sitt Golfhäfte eller checkar in i Golfhäftets app. Då kan man även passa på att fråga om man kan komma tillbaka och använda sitt Golfhäfte PLUS fler gånger.

Golfportalen rankar vårt Greenfeemedlemskap inkl Golfhäftet PLUS till Sveriges bästa (mest prisvärda) greenfeemedlemskap 2022!

Sammanfattningsvis: Allt som ingår i vårt greenfeemedlemskap inkl Golfhäftet PLUS är;

• Aktivt Golf ID inom några timmar
  • Golfhäftet PLUS 2022 (värde 694 kr), som berättigar spel till halv greenfee på över 1 100 golfbanor
  • Exklusiva erbjudanden och rabatter via Golfhäftet Deals
  • På Vinberg kan du använda Golfhäftet hur många gånger som helst efter kl 12
  • 10% på Golfpaket på Vinbergs Golfklubb
  • Svenska Golfförbundets tidning Golfa
  • Svenska Golfförbundets försäkring

Eftersom ett Golfhäfte PLUS kostar 694 kr och vårt Greenfeemedlemskap inkl Golfhäftet PLUS kostar 795 kr betyder det att du får själva golfmedlemskapet för endast 101 kr! Rätt så billigt greenfeemedlemskap!

Summering av Greenfeemedlemskapet inkl Golfhäftet

1. För att kunna boka starttider behöver du ett aktivt Golf ID.
  2. Ett aktivt Golf ID får du genom att bli medlem i en golfklubb.
  3. Ett greenfeemedlemskap är ett billigt golfmedlemskap.
  4. För att få 50 % rabatt på greenfee finns Golfhäfte.

Vi erbjuder ett greenfeemedlemskap inklusive Golfhäftet PLUS för endast 795 kr

Fyll i formuläret nedan och bli medlem så löser vi resten

Här anger du namnet som står på kortet
0,00 Kr